Elazığspor Yönetim Kurulu:

Elazığspor Yönetim Kurulu: -Taahhütler yerine getirildiği takdirde, yönetim kurulumuz Elazığsporumuza hizmet etmeye devam edecektir


ELAZIĞ (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Elazığsporun yönetim kurulu, taahhütler yerine getirildiği taktirde, uzun soluklu olarak Elazığspora hizmet etmeyi sürdüreceklerini bildirdi.
     Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Kaya, Korkut Şerifoğulları ve Zafer Yetişin yaptığı görüşmede, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlunun Bugüne kadar Kulüp Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk ve yönetiminin yanında olduğunu, bundan sonra da yanında olacağını belirterek, gerekli desteklerini taahhüt ettiği kaydedildi.
     Açıklamada, şöyle denildi:
     İstifa kararından vazgeçilmesi sebeplerinden biri de Elazığsporumuzun transfer döneminin ortasında zor duruma düşeceğidir. Elazığspor üzerinden geçinen fırsatçılar ve kara bulutlar Kulüp Başkanı Öztürkün parasını alıp kulübü sıkıntıya sokacağı beyanlarıyla aslında kendi yapılarına uygun bir tarz sergileyerek kamuoyu oluşturarak, geçmişte olduğu gibi klasik bir Elazığspor ve yönetimi oluşturmaya çalıştıkları duyumları alınmıştır. Bu gelişmelerin sonucunda yukarıda bahse konu gerekçeler doğrultusunda her ne kadar maddi sıkıntı çekilse de, vicdanen bu süreçte Elazığsporumuzu istifamız hususunda büyük yara alacağı da düşünülerek yönetimimiz olarak Kulüp Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk ikna edilerek, bu süreçte göreve devam kararı alınmış ve gerekli taahhütler yerine getirildiği takdirde de uzun soluklu olarak yönetim kurulumuz Elazığsporumuza hizmet etmeye devam edecektir.
     Açıklamada, askıya alınan transfer görüşmelerinin 26 Haziranda Ankara da Kulüp Başkanı Öztürk ve futbol şube sorumlusu Zafer Yetiş tarafından kaldığı yerden devam ettirileceği ifade edildi.
    
     Muhabir: Ömer Fansa
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Elazığspor Yönetim Kurulu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER