Elazığsporlu futbolcularla, Ankaragücü taraftarları arasında gerginlik

Elazığsporlu futbolcularla, Ankaragücü taraftarları arasında gerginlik -Ankaragücü Genel Menajeri Hikmet Hancıoğlu: -Otobüsten inen Elazığsporlu futbolcuların taraftarları tartakladığını öğrendim


ANKARA (A.A) - Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi Futbol Turnuvasına katılmak üzere Ankarada bulunan Spor Toto Süper Lig takımlarından Elazığsporlu futbolcularla Ankaragücü taraftarları arasında gerginlik yaşandı.
     Edinilen bilgiye göre, Elazığspor, antrenmanlarını yapmak için Ankaragücünden tesislerini kiraladı. Ankaragücü-Kızılacahamspor hazırlık maçının ardından tesislerden ayrılan bir taraftarla, çıkış kapısında Elazığsporlu futbolcuları taşıyan otobüs karşılaştı. Bu sırada yaşanan yol verme sorununun büyümesi üzerine otobüs şoförü ile diğer araçta bulunan taraftarlar arasında tartışma yaşandı.
     Ankaragücü Genel Menajeri Hikmet Hancıoğlu olayla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, Otobüsten inen Elazığsporlu futbolcuların taraftarları tartakladığını öğrendim. Maçın çıkış saatine denk gelmesinden dolayı da olaya diğer Ankaragüçlü taraftarlar da katıldı dedi.
    
     Muhabir: Musa Samur/ Yahya Oğuz
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Elazığsporlu futbolcularla, Ankaragücü taraftarları... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER