EMITT Fuarının ardından

EMITT Fuarının ardından -Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Tekin: -Çanakkalenin sahip olduğu doğal ve tarihi zenginliğin en iyi şekilde anlatılması gerekiyor


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Tekin, Çanakkalenin sahip olduğu doğal ve tarihi zenginliğin en iyi şekilde anlatılması gerektiğini bildirdi.
     Tekin, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarının (EMITT) ardından yaptığı değerledirmede, Çanakkalenin tanıtımı anlamında yapılan her çalışmanın kendileri için çok önemli ve değerli olduğunu ifade etti.
     Çanakkale Savaşlarının 100. yıl dönümü olan 2015 yılı öncesinde ilin tanıtımı anlamında çalışmalara daha fazla önem vermeleri gerektiğini dile getiren Tekin, şunları kaydetti:
     Başta EMITT olmak üzere özellikle yurt içi ve yurt dışı fuarlarda gerçekleştirilecek tanıtım çalışmalarıyla başarılı olacağımıza inanıyorum. Hep birlikte el ele vererek birçok alanda hazırlanmalıyız ve sadece davet sürecinde değil ziyaretçiler geldiklerinde de yeterli hizmeti verebilmeliyiz. Fuar alanında da yeterli çalışma temposuyla ve doğru çalışmalarla başarılı olacağımıza inanıyorum. Çanakkalenin sahip olduğu doğal ve tarihi zenginliğin en iyi şekilde anlatılması gerekiyor. İl Genel Meclisi olarak bu konuda üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. Her biri ayrı değere sahip olan ilçelerimiz, oldukça uzun olan kıyı şeridimiz, mavi bayraklı plajlarımız, destanlarımız, antik değerlerimiz, boğazın güzelliği, iki güzel ada, dünyanın en büyük Mevlevihanesi, alternatif turizm olanakları ve toprakları hem Avrupa hem de Asya kıtasında olan bir ildir Çanakkale.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber EMITT Fuarının ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER