Emniyet teşkilatının 168inci kuruluş yılı

Emniyet teşkilatının 168inci kuruluş yılı -CHP Yozgat İl Başkanı Kaytan, mesaj yayımladı


YOZGAT (A.A) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, emniyet teşkilatının 168inci kuruluş yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
     Kaytan, mesajında, Türkiyeye zarar veren çetelerin ve mafyaların yok olmasında son yıllarda yürüttüğü çalışmalardan dolayı Türk polis teşkilatının büyük katkısı olduğunu ifade etti.
     Gücünü Türk milletinden ve kanunlardan alan Türk emniyet teşkilatının 168 yıldır her türlü zorluğa ve olumsuzluğa göğüs gererek halkın can ve mal güvenliğini koruduğunu vurgulayan Kaytan, şunları kaydetti:
     "İnsan hak ve özgürlüklerinin önündeki engellerin kaldırılması ve hukukun üstünlüğü prensibinin sosyal ve siyasal alanda egemen kılınması çağdaş bir devlet olmanın en önemli gereklerindendir. Demokrasinin yaşaması, tüm özgürlüklerin yanında, ancak toplumda huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür. Milletine her zaman fedakarca hizmet eden olan Türk polisi gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş ve toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır."
    
     Muhabir: Şahin Özmen
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Emniyet teşkilatının 168inci kuruluş yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER