Emniyet teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü

Emniyet teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü -Malatya Emniyet Müdürü Aygün ve PMYO Müdürü Azcan, Vali Şahini ziyaret etti


MALATYA (A.A) - Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün ve PMYO Müdürü İbrahim Azcan, Emniyet teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Malatya Valisi Vasip Şahini ziyaret etti.
     Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, polisin bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da görevlerine başarı ve özveriyle devam ettireceğine inancının tam olduğunu belirtti.
     Polisin 168 senelik tarihi boyunca ülkede gerçekleştirdiği hizmetlerin taktirle anıldığını vurgulayan Şahin, polis teşkilatının pek çok dünya devletinin polislerini eğitmeye başladığını anımsattı. Polisin hem lojistik hem eğitim anlamında merkez haline geldiğini ifade eden Şahin, Sokaktaki vatandaş memnuniyeti noktasında da bugün polis teşkilatımız artık üst seviyelere tırmanmıştır. Bugün vatandaşımız çok rahat bir şekilde derdini polislerle paylaşmakta, çok rahat karakollardan, emniyet binalarından içeriye girip orada kendini en azından bir ev sahibi gibi karşılandığını, orada derdi ve sorunları ilgilenen ve kendisine güler yüz gösteren bir teşkilat ile karşılaşacağının farkında ve bilincindedir diye konuştu.
     Kolluk hizmetinin zor kullanmayı gerektiren bir hizmet olduğunu belirten Şahin, bunun tüm dünyada böyle olduğunu kaydetti. Şahin, Polis, diğer kamu görevlilerinden farklı olarak bir takım özel yetkilere sahip. Bu yetkilerinin karşılığında da daha ağır bir takım sorumluluklarla karşı karşıyadır. Ama polisimiz hem bu yetkilerinin hem bu sorumluluklarının gün geçtikçe artan bir idrakle ve verimlilikle halkımıza hizmet olarak yansıtmaktadır ifadelerini kullandı.
     Emniyet Müdürü Aygün de görevi başında şehit olan meslektaşlarını rahmetle, gazi ve emeklileri minnetle andıklarını ifade etti. Aygün, Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak teknik ve taktik anlamda kentin hizmetine sunulacak imkanların yerinde, doğru ve düzgün olarak kullanan bir teşkilat olduklarını söyledi.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Emniyet teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER