En başarılılar listesinde 26 KOSBİ üyesi var

En başarılılar listesinde 26 KOSBİ üyesi var

Türkiye'nin en büyük sanayi bölgelerinden biri olan ve bünyesinde 30 bine yakın kişiye istihdam sağlayan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ), aynı zamanda başarılı sanayicilerin de adresi haline geldi. Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) tarafından belirlenen Başarılı Sanayiciler Listesi'nde 26 sanayiciyle yer alan KOSBİ, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. Başarılı sanayiciler, geçen günlerde ödüllerini törenle TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun elinden aldı.

YENİ YATIRIMLAR YOLDA

EBSO'nun başarılı sanayicileri arasındaki Ege Seramik, Pınar Et, Viking Temizlik, Socotab Tütün ve Levent Kağıt başta olmak üzere dünya markası firmaları bünyesinde barından KOSBİ'nin sınırlarının genişlemesiyle dev firmalar da bölgeye yatırım yapacak. Her yıl dış ticaret hacmini arttıran KOSBİ, katma değerli üretimdeki payını yükseltirken yeni tesislerle istihdam sayısını da sürekli arttırıyor.

YERLİ VE KATMA DEĞERLİ ÜRETİM

EBSO üyeleri başarılı sanayiciler sıralamasında bölgelerinden 26 firmanın yer almasının kendilerini çok sevindirdiğini ifade eden KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk, daha iyi şartlarda üretim yaparak katma değerlerini ve ihracatlarını arttırmaları için çalıştıklarını söyledi. Bölgelerinde dünya markası olmuş, dünyanın her köşesine ihracat yapan, vergi şampiyonu sanayi tesislerinin yer aldığına dikkat çeken Porsuk, "Genişleyen sanayi bölgemizde, dev firmalar yeni yatırımlar yapacak. Biz de yönetim olarak sanayicilerin sorunlarının çözülmesi ve kısa sürede yatırım yapmalarını sağlamak için hizmet üretiyoruz. Türkiye'nin ekonomik hedeflerine ulaşması, ancak yerli ve katma değerli üretimle olur. Biz de bu bilinçle yeni projelerle sanayiciye hizmet vermeye devam edeceğiz." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber En başarılılar listesinde 26 KOSBİ üyesi var Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER