Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız Kayseride -Yıldız, Nöbetçi Vekil uygulamasına katıldı


KAYSERİ (A.A) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, partisinin Kayseri İl Başkanlığında Nöbetçi Vekil uygulamasına katıldı.
     Yıldız, Nöbetçi Vekil uygulamasının yapıldığı il başkanlığında vatandaşların taleplerini dinledi.
     Bakan Yıldız, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, parti olarak vatandaşların sorunlarının giderilmesi için yoğun şekilde çalıştıklarını söyledi.
     AK Partinin sürdürdüğü gelenek çerçevesinde bugün de kendisinin nöbete dahil olduğunu belirten Yıldız, Her haftasonu teşkilatımızın bize verdiği nöbet doğrultusunda buraya geliyoruz. Bugün de ben nöbetçiyim dedi.
     Uygulama çerçevesinde herkesin istekleriyle bire bir imgilenme imkanı bulduklarını anlatan Yıldız, Bazen durumu müsait olmayan bazen de vakti müsait olmayan arkadaşlarımız Ankaraya gelemiyor. Bu son derece haklı bir gerekçe. O yüzden bizim gelmemiz, onların işini kolaylaştırmamız gerekiyor diye konuştu.
     AK Partinin 11 yıllık iktidarında yeri geldiğinde vatandaşların ayağına gittiklerini ifade eden Yıldız, şunları kaydetti:
     Bunun bizim yalnızca seçim zamanlarında uygulamadığımız bir konu olduğunu bütün milletimiz biliyor. Bizler gerekirse evlerine dahi gideriz. Nasıl uygun görülürse bire bir ilgilenmek durumundayız. Memuriyetle ilgili KPSS gibi sistematize edilmiş, disiplin altına alınmış bazı konular var. Sınava girmemiş olanların bu tür taleplerini karşılayamıyoruz.
     Bizim için Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) büyük kolaylık var. İş arayan kardeşlerimizin OSBde iş bulma imkanı var. Bundan dolayı rahatlığımız var. Haklı olan taleplerin, kanun ve hukuki çerçeve içerisinde işlerinin hızlandırılmasında bizler yardımcı olacağız ve bu geleneğimizi devam ettireceğiz.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER