Engelliler Haftası

Engelliler Haftası -TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Köse "Devletimiz engelli vatandaşlarımızın yaşam şartlarını iyileştirmek için büyük gayret göstermektedir"


ADANA (A.A) - Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Deniz Köse, devletin engelli vatandaşların yaşam şartlarını iyileştirmek için büyük gayret gösterdiğini belirtti.
     Köse, Engelliler Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında, engelli vatandaşların problemlerine karşı gösterilen ilginin ve üretilen çözümlerin insanlığa ve topluma duyulan saygının önemli göstergelerinden biri olduğunu ifade etti.
     Engelli olduğu için sokağa çıkamayan vatandaşların hem yaşam koşullarının iyileşmesi hem de kendilerine olan güvenlerinin artması sayesinde artık sosyal hayata rahatlıkla katılabildiklerini ve kendilerini ifade etme şansı bulabildiklerini vurgulayan Köse, şunları kaydetti:
     "Bu hassas konu karşısında devletimiz engelli vatandaşlarımızın yaşam şartlarını iyileştirmek için büyük gayret göstermektedir. Son yıllarda ülkemizde çıkarılan kanunlarla engelli vatandaşlarımızın sorunlarının giderilmesi yönünde önemli adımlar atılmıştır. Yeni düzenlemelerle engelli vatandaşlarımızın başta eğitim ve sağlık olmak üzere istihdamına, bakımlarının sağlanmasına özel önem verilmektedir. Engellilerimizin hayat standartlarının artarak devam etmesi sevindiricidir. Bu vesile ile tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı ve mutlu bir gelecek diliyor saygılar sunuyorum."
    
     Muhabir: Adana
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Engelliler Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER