Enver Örenin vefatı

Enver Örenin vefatı -Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan: -Medya sektöründe herkesin Enver ağabeyi olan rahmetli Enver Ören, binlerce kişiye istihdam sağlayan, Türkiyeye değer katan bir işveren, gazeteci, örnek bir insandı


ANKARA (A.A) - Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, medya sektöründe herkesin Enver ağabeyi olan rahmetli Enver Örenin, binlerce kişiye istihdam sağlayan, Türkiyeye değer katan bir işveren, gazeteci, örnek bir insan olduğunu bildirdi.
     Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Enver Örenin vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.
     Mesajında, Örenin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirten Çağlayan, şunları ifade etti:
     Ülkemizin değerlerinden, Türkiye gazetesinin kurucusu, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı, değerli insan Enver Örenin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Medya sektöründe herkesin Enver ağabeyi olan rahmetli Enver Ören, binlerce kişiye istihdam sağlayan, Türkiyeye değer katan bir işveren, gazeteci, örnek bir insandı.
     Türkiye, yeri doldurulamayacak, değerli bir insanı kaybetti. Bıraktığı eserleriyle anılacak olan rahmetli Enver Örene Allahtan rahmet diliyorum. Tüm sevenlerine, ailesine, TGRT, Türkiye Gazetesi, İhlas Haber Ajansı çalışanlarına ve medya dünyasına başsağlığı diliyorum. 74 yıllık yaşamı boyunca Enver ağabey olarak bilinen rahmetli Enver Örenin mekanı cennet olsun.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Enver Örenin vefatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER