Erciyes Üniversitesinde Kalite Yönetim Sistemi eğitimi

Erciyes Üniversitesinde Kalite Yönetim Sistemi eğitimi


KAYSERİ (A.A) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ), ısı merkezi ve park bahçe müdürlüğü çalışanlarına Kalite Yönetim Sistemi eğitimi verildi.
     TSE Eğitim Uzmanı Kadir Yaşar Efendioğlu, ısı merkezi konferans salonunda verdiği eğitimde kalitenin bir sevda ve yaşam biçimi olduğunu söyledi.
     Kaliteye sahip çıkılması tavsiyesinde bulunan Efendioğlu, Bu eğitim mesleğinizin yanında altın bir bileziktir. Kaliteye sahip çıkmanız, önce kendinize, sonra çalıştığınız kuruma, sonra ilinize daha sonra da Türkiyeye sahip çıkmanız demektir. Sizler burada geleceğin gençleri ve geleceğin gençlerini yetiştiren insanlara hizmet ediyorsunuz. O nedenle aldığınız eğitim ve bu eğitimi uygulamaya geçirmeniz çok önemli. Sizin aldığınız eğitim sayesinde üniversitedeki öğrenciler ve çalışanlar daha konforlu ısınacak ve daha güzel daha yeşil ortamda bulunma fırsatını yakalayacaklar diye konuştu.
     Efendioğlu, verilen eğitimin Enerji Yönetim Sisteminin ilk adımı olduğunu belirterek, enerji verimliliği açısından da önemli olduğunu vurguladı.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Erciyes Üniversitesinde Kalite Yönetim Sistemi eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER