Erdek Belediye Başkanı Aysan:

Erdek Belediye Başkanı Aysan: -Üç kilometrelik Çuğra sahil bandında 2 milyon, Kurbağalıdere-Hastane arasındaki bölgede ise 430 bin liralık yatırımlarla yeni düzenlemeler yapacağız


BALIKESİR (A.A) - Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, üç kilometrelik Çuğra sahil bandında 2 milyon, Kurbağalıdere-Hastane arasındaki bölgede ise 430 bin liralık yatırımlarla yeni düzenlemeler yapacaklarını bildirdi.
     Aysan, yaptığı açıklamada, ilçelerini turizm açısından istedikleri noktaya getirmek amacıyla adım adım yeni projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.
     Özellikle yeni yapılacak çalışmaların ilçe açısından önemli olduğu dile getireen Aysan, şunları kaydetti:
     Üç kilometrelik Çuğra sahil bandında 2 milyon, Kurbağalıdere-Hastane arasındaki bölgede ise 430 bin liralık yatırımlarla yeni düzenlemeler yapacağız. Gelecek yılın Ocak ayından başlayarak, Cumhuriyet Alanı ve bölgedeki çay bahçelerinde de modernizasyon çalışmalarına geçeceğiz. Çay bahçelerinin üstlerinde kafeler oluşturacağız.
     Kapıdağ turizmini geliştirmek amacıyla da projeleri bulunduğuna dikkati çeken Aysan, Ancak kimse Erdekin bir Bodrum, bir Marmaris olmasını beklemesin. Biz, kendi turizm dokumuz içinde turizmimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Bu arada, Zeytinliadada oluşturduğumuz arkeopark projesinden de çok umutluyuz dedi.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Erdek Belediye Başkanı Aysan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER