Adana Demirspor Başkanı Serin:

Adana Demirspor Başkanı Serin: -Hedefimiz bu sene çıktığımız PTT 1. Ligde kalıcı olmak, güzel başarılara imza atmaktır


ADANA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor Kulüp Başkanı Önder Serin, Hedefimiz bu sene çıktığımız PTT 1. Ligde kalıcı olmak, güzel başarılara imza atmaktır dedi.
     Aytaç Durak Tesislerinden düzenlenen basın toplantısında konuşan Serin, ligde maçların tüm hızıyla devam ettiğini, son iki haftada alınan güzel sonuçların takımda özgüven oluşturduğunu ve takımın morallerini yükselttiğini söyledi.
     Daha önceki Boluspor ve Çaykur Rizespor maçlarında takımın güzel oynadığını, fakat beraberlikle yetindiğini belirten Serin, amaçlarının son iki maçta aldıkları başarıyı devam ettirmek olduğunu kaydetti.
     Lig başından beri yönetim olarak futbolcuların ve teknik ekibin arkasında olduklarını ifade eden Serin, Aslında biz iyi bir takımız. İyi bir takım olmaya da devam edeceğiz. Karakterli bir takım kurduk. İnşallah Manisaspor ile hafta sonu yapacağımız maçta da bunu herkesle paylaşmak istiyoruz. Hedefimiz bu sene çıktığımız PTT 1. Ligde kalıcı olmak, güzel başarılara imza atmaktır dedi.
     Bütün taraftarlarının takımın arkasında olmasını istediklerini dile getiren Serin, Pazar günü oynayacağımız Manisaspor maçını bir karnaval havasına çevirelim. Taraftarımız, destek olunca takımın nereye gideceği belli oldu. İnşallah bu sonuçlarımız böyle devam eder. Lig uzun bir süreç yenilgi de olacaktır, beraberlik de olacaktır. Tabi galibiyet her zaman mutlu edici olmuştur. Yeter ki desteklerini esirgemesinler şeklinde konuştu.
    
     -Teknik Direktör Mustafa Uğur-
    
     Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur da, yaklaşık iki haftadır takımın başında görev yaptığını, bu süreçte böyle bir camiada görev yaptığı için çok mutlu olduğunu vurguladı.
     Taraftarın desteği ile takımın başarılı olacağına işaret eden Uğur, şunları söyledi:
     Umut ediyoruz ki bizden beklenen yeri yakalamak çok uzun sürmez. Bunun için Manisaspor mücadelesinde de taraftarın desteğini görmek istiyoruz. Biz elimizden geldiği kadar iyi oynamaya ve iyi skorlar almaya gayret edeceğiz. Bunun neticesi de muhakkak takıma olumlu yansıyacaktır. İnşallah bu güzel sonuçlarla gelen mutluluk sezon boyunca devam eder.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adana Demirspor Başkanı Serin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER