Erdemli Toros Köyleri 8. Futbol Turnuvası

Erdemli Toros Köyleri 8. Futbol Turnuvası başlıyor


MERSİN (A.A) - Erdemli Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Toros Köyleri 8. Futbol Turnuvası 13 Temmuzda Güzeloluk köyünde başlıyor.
     Erdemli Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Cevdet Kavzak, Erdemli Öğretmen evinde turnuvanın fikstür çekiminde yaptığı konuşmada, 4 grupta 22 takımın mücadele edeceğini söyledi.
     Maçların tek devreli lig usulü ile olacağını ve resmi futbol hakemleri tarafından yönetileceğini belirten Kavzak, amaçlarının gençleri ve köylüleri kaynaştırmak olduğunu ifade etti.
     Turnuvanın Mersinde bir ilk olduğuna dikkati çeken Kavzak, Bu Erdemlinin farkıdır. Bu konuda kaymakamlığımız da her türlü desteği sağlıyor. Çünkü köy turnuvalarında erkekler, kadar kadınlarımız da takımlarını desteklemek için maça geliyor ve büyük ilgi gösteriyorlar. Bu güzellik hiçbir köy turnuvasında yok dedi.
     Mersinde yapılacak Akdeniz Oyunlarının bir bölümünün Erdemli ilçesinde gerçekleştirilecek olmasının ilçe adına olumlu gelişme olduğunu belirten Kavzak, atıcılık poligonu tesislerinin Türkiyenin en büyük tesisi olacağını ve 40 milyon TLye mal olacağını bildirdi.
     Kura çekimlerinde 4 grupta mücadele edecek takımlar şöyle eşleşti:
     A grubunda Kayacı, Karaahmetli, Kösbucağı, Koramşalı, Tapureli, Küstüllü. B grubunda, Güzeloluk, Kızılen, Dağlı, Sarıkaya, Harfilli. C grubunda Yeniyurt, Üçtepe, Çiftepınar, Elbeyli, Yağda, Güneyli. D grubunda ise Sorgun, Veyselli, Çerçili, Çiriş ve Albeyli köyleri.
    
     Muhabir: Derviş Çömez/Nurdan Mısırlıoğlu Toros
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Erdemli Toros Köyleri 8. Futbol Turnuvası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER