Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı

Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Civelek: -Her meslek grubuna eşit mesafedeyiz


ZONGULDAK (A.A) - Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, her meslek gurubuna eşit mesafede olduklarını bildirdi.
     Civelek, yaptığı yazılı açıklamada, göreve başladığı 2005 yılından bugüne kadar, kamyoncu esnafı üyeleri sayısında azalma değil, artma olduğunu belirtti.
     Zonguldaktan ağır tonajla kaçan araçlar hakkında odalarına gelen şikayetleri emniyet birimlerine bildirdiklerini ifade eden Civelek, şöyle konuştu:
     Yönetim kurulumuzda, eski 19 Nolu Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Muhammet Demirci kamyoncu esnafını temsilen bulunmaktadır. Ayrıca yönetim ve denetim kurulumuzda her meslek gurubundan temsilci bulunmaktadır. Şoförler odası olarak, temsil ettiğimiz taksici, halk otobüsçü, servis işletmecisi, köy minibüs ve otobüsçüleri, nakliyatçılar, kamyoncular, kamyonetçiler ve oto alım satım işletmecilerinin bize ilettiği dertlerini ve şikayetlerini kanunların elverdiği ölçüde çözmeye çalışıyoruz. Her meslek gurubuna eşit mesafedeyiz. Oda başkanı olarak hiçbir ihaleye şoför esnafı mağdur olmasın diye girmedim. Şoför esnafını zarara uğratacak hiçbir iş yapmadım. Bazı insanlar araştırma yaparsa kamyoncu esnafının ve şoförlerin işine kimin sekte vurduğunu kolayca öğrenebilir.
     Civelek ayrıca, oda üyelerinin bankalardan kolayca kredi alabilmeleri için bankaların üst düzey yöneticilerle temaslar sağlandığını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER