Ereğli TSO Başkanı Genç:

Ereğli TSO Başkanı Genç: -Yeni bölümler açılmasına karar verilen BEÜdeki en az 3 fakültenin Ereğlide açılmasını istiyoruz


ZONGULDAK (A.A) - Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mehmet Genç, Yeni bölümler açılmasına karar verilen Bülent Ecevit Üniversitesindeki (BEÜ) en az 3 fakültenin Ereğlide açılmasını istiyoruz dedi.
     Genç, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede yapılacak yatırımlar için herkesin elini taşın altına sokması gerektiğini söyledi.
     İlçede yapılacak yatırımlar ve gerçekleştirilecek projeler konusunda herkesin samimi ve dürüst olmasını istediğini anlatan Genç, şöyle konuştu:
     Zonguldak Karaelmas Üniversitesinin (ZKÜ) isminin değiştirilmemesi ve Ereğliye kurulacak bir üniversiteye de BEÜnin isminin verilmesi için girişimlerimiz olmuştu. Ancak bu girişimlerimizden sonuç alınamamıştı. Gelinen noktada Zonguldaktaki üniversitenin ismi Bülent Ecevit Üniversitesi olarak değiştirildi. Yeni bölümler açılmasına karar verilen BEÜdeki en az 3 fakültenin Ereğlide açılmasını istiyoruz. Çünkü ilçemiz bunu hak etmiştir. Amacımız bacasız fabrikalar olan fakültelerin açılmasını sağlamaktır. Bu süreçte yaşanan tüm gelişmeleri de yakından takip etmekteyiz.
     (MUH-FER-KÖS)
<< Önceki Haber Ereğli TSO Başkanı Genç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER