Eroğlu, bayramda hemşehrilerine 6 müjde açıklayacak

Eroğlu, bayramda hemşehrilerine 6 müjde açıklayacak


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde, Ramazan Bayramı tatilinde 90 milyon lira yatırım bedelli 25 tesisin temel atma ve açılış törenlerine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kurban Bayramında Afyonkarahisarlılara 6 müjde açıklayacak.
     Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, bayramın ikinci günü ilk olarak AK Parti İl Başkanlığındaki bayramlaşma törenine katılacak Eroğlunun, burada Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Afyonkarahisar halkına 6 müjdesini açıklayacağı bildirildi.
     Eroğlunun bakanlığı döneminde şimdiye kadar 79 müjdenin verildiği Afyonkarahisarda, müjde sayısının 85e yükseleceği ifade edilen açıklamada, Eroğlunun müjdeleri açıklayıp vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra Şuhut ilçesinde bayramlaşma ve toplu temel atma törenlerine katılacağı duyuruldu.
     Açıklamada, Şuhut İş Merkezi inşaat sahasında düzenlenecek temel atma törenine iştirak edecek Eroğlunun, 300 öğrenci kapasiteli Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Öğrenci Yurdu ve Şuhut Adliye Sarayının temellerini atacağı ve bu yatırımların toplam tutarının yaklaşık 23 milyon lira olduğu kaydedildi.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Eroğlu, bayramda hemşehrilerine 6 müjde açıklayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER