ERÜ İletişim Fakültesine 3 ödül daha

ERÜ İletişim Fakültesine 3 ödül daha


KAYSERİ (A.A) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İletişim Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı belgesel filmler 3 ödül daha aldı.
     TRTnin, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğünün katkılarıyla bu yıl dördüncüsünü düzenlediği 2012 TRT Belgesel Ödülleri yarışmasında ulusal amatör kategoride 14 finalist içinde yarışan ERÜ İletişim Fakültesinin 3 çalışması yer aldı.
     İletişim Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı FGR, Yalnızlığın İki Yüzü ve Kuma isimli belgeseller finalde yarıştı.
     Yönetmenliğini Emine Altaşın yaptığı ve kumalık geleneği ve kumaların hayatlarından kesitlerin anlatıldığı Kuma isimli belgesel film, Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünün sahibi oldu.
     Ayrıca, Okan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Televizyon Bölümü tarafından düzenlenen 2. Öğrenci Filmleri Kısa Film Yarışmasında ERÜ İletişim Fakültesi öğrencilerinin 2 çalışması da ödül aldı.
     Kurmaca dalında yarışan Musa Akın İs isimli belgeseli en iyi film ödülü, belgesel dalında ise Doğacan Aktaşın FGR isimli çalışması mansiyon ödülü aldı.
     Böylece, İletişim Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Erciyes Film Atölyesini bugüne dek aldığı ödül sayısı 71e ulaştı.
     (TEV-İÇR)
<< Önceki Haber ERÜ İletişim Fakültesine 3 ödül daha Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER