Eruhtaki terörist saldırılar

Eruhtaki terörist saldırılar -AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş: -Türkiye Cumhuriyeti Devleti bütün sorunlarını aşacak kuvvette olduğu gibi terör sorununun da üstesinden gelecek güce, kararlılığa, birlik ve beraberliğe sahip


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Siirtin Eruh ilçesindeki terör saldırılarında 4 askerin şehit olması nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.
     Elitaş, mesajında, şehit olan askerlere Allahtan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diledi.
     Elitaş, şunları kaydetti:
     Siirtin Eruh ilçesi kırsalında teröristlerin kurduğu pusu sonucu 4 askerimizin şehit olduğu haberini almanın derin üzüntüsü içindeyim. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, devletimizin birliği, milletimizin huzurunu ve güvenliğini korumak için şehitlik mertebesine erişmiş askerlerimizin, yine bu uğurda her türlü zorluğa karşı mücadele veren güvenlik güçlerimizin fedakarlıklarını millet olarak takdir ediyoruz.
     Bu eylemlerin amacı ve arkasındaki güçler apaçık ortadadır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bütün sorunlarını aşacak kuvvette olduğu gibi terör sorununun da üstesinden gelecek güce, kararlılığa, birlik ve beraberliğe sahiptir. Şehitlerimizin acısı yüreğimizi dağlarken, demokrasiden, hukuktan, kardeşlikten, taviz vermeden terörle mücadele konusundaki kararlılığımız artarak devam edecektir. Türkiye Cumhuriyetinin ilerlemesinin önündeki dış güçler ve onların taşeronluğunu yapanlar görecekler ki; milletçe birlik ve beraberlik içerisinde terörün kökünün kazındığı günler yakındır. Bunlar son çırpınışlar olacaktır. Şehitlik mertebesine eren aziz milletimizin evlatlarına, Allahtan rahmet, ailelerine, bütün milletimize başsağlığı ve sabırlar temenni ediyorum.
    
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Eruhtaki terörist saldırılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER