Erzurumdaki şizofreni hastasının polislere saldırısı

Erzurumdaki şizofreni hastasının polislere saldırısı -Kentte bir polis memurunu bıçaklayarak şehit eden, bir polisi de yaralayan şizofreni hastası olduğu iddia edilen sanığın yargılanmasına devam edildi


ERZURUM (A.A) - Erzurumda bir polis memurunu bıçaklayarak şehit eden, bir polisi de yaralayan şizofreni hastası olduğu iddia edilen sanığın yargılanmasına devam edildi.
     Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu sanık Selim Karabayır, şehit polis memuru Suat Orakın avukatı ile yakınları hazır bulundu.
     Mahkeme Başkanı Erol Ofluoğlu, sanık Selim Karabayıra bir sözünün olup olmadığını sorması üzerine daha önceki ifadelerine ekleyeceği bir konunun olmadığını belirterek, Hakim bey, cezaevinde boğulur gibi oluyorum, nefesim çıkmıyor, solunum yetmezliği çekiyorum, ne olur bana çok ceza vermeyin ifadelerini kullandı.
     Sanık avukatı, müvekkilinin akıl sağlığının yerinde olmadığını belirterek tahliyesini talep etti.
     Duruşma, dosyadaki diğer eksikliklerin tamamlanması için ileri bir tarihe ertelendi.
    
     - Olay -
    
     Aziziye ilçesinde, Şehit Abdulkadir Batıbeyi Polis Merkezinde görevli polis memurları Selçuk Erel (31) ile Suat Orak (31), 3 Ocak 2012 tarihinde ilçenin TOKİ Konutları 5. Blokta, şizofreni hastası olduğu öğrenilen Selim Knın bıçaklı saldırısına uğramış, Orak ağır yaralı olarak kaldırıldığı Aziziye Araştırma Hastanesinde şehit olmuştu.
    
     Muhabir: Hasan Özkal
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Erzurumdaki şizofreni hastasının polislere saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER