Erzurum Büyükşehir Belediyespora sponsorluk desteğinde bulundu

Erzurum Büyükşehir Belediyespora sponsorluk desteğinde bulundu


ERZURUM (A.A) - Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Erzurum Büyükşehir Belediyespora 100 bin lira sponsorluk desteğinde bulundu.
     Yücelik, kulüple yapılan sponsorluk anlaşması çerçevesinde 100 bin liralık çeki, Erzurum Büyükşehir Belediyespor Başkanı Saim Özakalına verdi.
     Büyükşehir Belediyespora 6 Eylülde başlayacak ligde başarı dileyen Yücelik, kulübü daha üst liglerde görmeyi arzu ettiklerini söyledi.
     Erzurumun her bakımdan kabuğunu kırmaya çalıştığını ifade eden Yücelik, sportif organizasyonların ve başarıların bir şehrin tanıtımında önemli rol üstlendiğini vurguladı.
     Spor kulüplerinin bazen büyük fedakarlıklarla ayakta kaldığına dikkati çeken Başkan Yücelik, bu anlamda Erzurum Büyükşehir Belediyespora sahip çıkan Erzurumlu iş adamlarını tebrik etti.
     Kulübe maddi ve manevi anlamda destek veren ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelike minnettar olduklarını belirten Özakalın şunları kaydetti:
     Şehrimizin iş adamlarından böylesine destek görmek bizlerin heyecanını artırıyor ve daha büyük başarıları hedeflemek anlamında bu göreve talip olan ekibimizi cesaretlendiriyor. Şehrimizi yönetenlerin, iş adamlarının, taraftarlarımızın bu desteği sürdüğü müddetçe sportif başarıların da ardı sıra geleceğinden eminiz. Erzurum Büyükşehir Belediyespor olarak verilen bu desteklere elde edeceğimiz başarılarla karşılık vermek istiyoruz.
    
     Muhabir: Gamze İspirli
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurum Büyükşehir Belediyespora sponsorluk desteğinde... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER