Erzurumlu sporcu Kaya, tekvandoda

Erzurumlu sporcu Kaya, tekvandoda Türkiye şampiyonu oldu


ERZURUM (A.A) - Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi (BEAH) bünyesinde faaliyet gösteren Sağlıkspor Kulübü sporcusu Soner Kaya, tekvandoda Türkiye şampiyonu oldu.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, BEAH Sağlıkspor Kulübü sporcusu Kayanın, Antalyanın Alanya ilçesinde düzenlenen Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonasında 54 kiloda altın madalya kazandığı belirtildi.
     Kayanın, milli takıma seçildiği ve Almanyada yapılacak olan Ümitler Avrupa Tekvando Şampiyonasında Türkiyeyi temsil edeceği vurgulanan açıklamada, şu bilgilere yer verildi:
     Antrenör Kemal Yıldıran nezaretinde Alanyaya giden BEAH Sağlıksporun iki milli tekvando sporcusu Soner Kaya ile ikizi Köksal Kaya, madalya için karşı karşıya geldi. Bu ilginç görüntü herkesin dikkatini çekti. Maçta Köksal Kayayı mağlup eden Soner Kaya daha sonra final maçını da kazanarak, Türkiye şampiyonu oldu. BEAH Sağlıksporlu Soner Kayanın Türkiye şampiyonu olması BEAHta ve sağlık çalışanları arasında büyük bir sevinç yaşattı.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurumlu sporcu Kaya, tekvandoda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER