Esenevler Kavşağı, ulaşıma açıldı

Esenevler Kavşağı, ulaşıma açıldı


BURSA (A.A) - - Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Esenevler Kavşağı, ulaşıma açıldı.
     Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kavşağın açılışında yaptığı konuşmada, yaklaşık 15 milyon liralık yatırımla bölgeye kazandırılan Esenevler Kavşağıyla birlikte Ankaradan Bursa istikametine gelirken Otosansit Kavşağından çevre yoluna aktarılan trafiğin kesintisiz şekilde normal yola yönlendirilmiş olduğunu söyledi.
     Belediye olarak, raylı sistem, deniz ve hava ulaşımı ile karayolu ağı açısından bu dönem adeta yatırım hamlesi yaptıklarını dile getiren Altepe, Bursaray Kestel hattı, kavşak ve köprü imalatları nedeniyle trafik sorunun yaşandığı Ankara yolundaki düğümleri de bir bir çözdüklerini belirtti.
     Altepe, Bursaray Kestel hattı kapsamında projelendirilen Esenevler Kavşağının bağlantı yolları ile birlikte tamamlandığını ifade ederek, Artık Ankara istikametinden gelen araçlar kesintisiz bir şekilde kent merkezine ulaşabilecek. Kentin bu bölümüne sadece kavşak ve düzenleme çalışmaları için 15 milyon lira yatırım yapıldı. Bursaray hattının da tamamlanmasıyla birlikte sadece bu bölge 200 milyon liralık yatırıma kavuşmuş olacak. Bu çalışmaların da bitmesiyle Bursanın Ankara istikametinden girişi olan bu bölge kentin vitrini olacak dedi.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Esenevler Kavşağı, ulaşıma açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER