ESKENT 2. Olağan Kongresini 30 Aralıkta

ESKENT 2. Olağan Kongresini 30 Aralıkta yapacak -ESKENT Genel Başkanı Gürol Yer: Bizler, toplumun hafızası, refleksi, vicdanı, eli ve gözü durumunda sivil yapılarız


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Kent, Kültür, Eğitim, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ESKENT) Genel Başkanı Gürol Yer, ESKENTin 3. yaşını kutladıklarını bildirerek, 30 Aralıkta 2. olağan kongrelerini gerçekleştireceklerini duyurdu.
     Yer, Dernek Merkezinde düzenlediği basın toplantısında, 2009 yılından bu yana faaliyette olduklarını hatırlatarak, şöyle konuştu:
     Kurumlara karşı bireylerin etkisizleştiğinin farkındayız ve özellikle sivil inisiyatiflerin olması, yaşaması ve desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu sebeple, sorumluluğumuz gereği derneğimizi ilerletme ve büyütme gayesindeyiz. Bizler, toplumun hafızası, refleksi, vicdanı,eli ve gözü durumunda sivil yapılarız. Türk Milletine has dayanışma ve aile yapısının bozulmamakta direnmesinin bir anlamda temsilini yapımızda taşımakta, bu inanç içinde çalışmaktayız. İnsanlarımıza karşı gerekeni yapma mücadelesini kesintisiz vermeye devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber ESKENT 2. Olağan Kongresini 30 Aralıkta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER