Eski iş adamından albüm çalışması

Eski iş adamından albüm çalışması -İstanbulda tekstil atölyesi sahibiyken işleri kötü gittiği için önce iş yerini kapatan, sonra da girdiği işten çıkarılan Karakaş, albüm çıkardı


ELAZIĞ (A.A) - İstanbulda tekstil atölyesi sahibiyken işleri kötü gittiği için önce iş yerini kapatan, daha sonra da girdiği işten çıkarılan 39 yaşındaki Nakşi Karakaş, albüm çıkardı.
     Karakaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1998 yılında İstanbulda 25-30 kişinin çalıştığı kot üretimi yapan bir tekstil atölyesi açtığını söyledi. 2001 yılında krizden etkilendiğini ve 2005 yılında işletmesini kapattığını anlatan Karakaş, daha sonra bir tekstil atölyesinde işe girdiğini ancak o işletmenin de 2010 yılında yaşadığı kriz nedeniyle işçi çıkardığını, kendisini de bu kapsamda işten çıkarıldığını kaydetti.
     Bir kaç ay işsiz gezdiğini ifade eden Karakaş, bu dönemde İstanbulda yaşarken Ağın Derneğine gittiğini, burada yapılan meşklere katıldığını ve amatör olarak klarnet çaldığını belirtti.
     Karakaş, çalmaya lise yıllarında başladığı klarneti kendi çabasıyla herhangi bir kurs veya eğitim alamdan öğrendiğini söyledi.
     Dernekte bir gün otururken derneğe devam eden aynı zamanda ilkokul öğretmeni ve meşklerde keman çalan Ahmet Samurun kendisini bir düğüne götürdüğünü anlatan Karakaş, şöyle konuştu:
     İstanbul Aksarayda bir düğüne korka korka gittim. Yapabilir miyiz, yapamaz mıyız- diye korktum. Ancak yüzümün akıyla çıktım o düğünden. Daha sonra dernek geceleri, piknikler falan derken geliştirdik işimizi. Ama tamamen kendi çabamızla dediğim gibi herhangi bir yerden destek almadık. Şirketi kapattıktan sonra uzun süre işsiz kaldım. Şu anda şükür işim iyi.
     Karakaş, Fasıl 1 adıyla albüm çıkarttığını, geçen yıl iki ulusal televizyonda ekibiyle program yaptığını ve yeni albüm çalışmalarının sürdüğünü sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mehmet Ağın / Ömer Fansa
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Eski iş adamından albüm çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER