Eski Malatyaspor Kulüp Başkanı Nurettin Soykanın

Eski Malatyaspor Kulüp Başkanı Nurettin Soykanın vefatının 4. yılı -Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Karaduman, mesaj yayımladı


MALATYA (A.A) - Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Malatyalı işadamı ve eski Malatyaspor Kulüp Başkanı Nurettin Soykanın ölümünün 4. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Karaduman, mesajında, Soykanın bir sandalyesi dahi olmadan teslim aldığı Malatyasporu devasa tesisler kazandırdıktan sonra teslim ettiğini belirterek, "Rahmetli Soykan Malatyaya hayatını vermişti" dedi.
     Soykanın binlerce Malatyalıya yardım ve hizmet ettiği, kazandıklarını Malatyaya yatırdığını ifade eden Karaduman, şöyle devam etti:
     "Malatyasporu yoktan var edip, namağlup olarak birinci lige çıkardıktan sonra da tek kuruş borç bırakmadan gelenlere teslim etti. Malatyaspora yaptıklarını unutamayız. Onun bugünkü süper lige çıkardığı Malatyasporu, Malatyalılar olarak koruyamadık ve amatöre gidişini de hep birlikte seyrederek, eski başkanın kemiklerini sızlattık. Malatyaya ve Malatyalılara hayatını adayan hemşerimiz ve büyük insan Nurettin Soykanı ölümünün 4. yılında bir kez daha rahmetle anıyoruz."
    
     Muhabir: Malatya
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Eski Malatyaspor Kulüp Başkanı Nurettin Soykanın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER