Eskipazar Kültür, Sanat ve Spor Festivali

Eskipazar Kültür, Sanat ve Spor Festivali -Eski TBMM Başkanı Şahin: -İsmini bile anmayacağım, ağzıma almayacağım terör örgütü, Türkiyenin büyümesini ve gelişmesini istemeyen odakların maşası haline gelmiştir (Fotoğraf


KARABÜK (A.A) - Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, İsmini bile anmayacağım, ağzıma almayacağım terör örgütü, Türkiyenin büyümesini ve gelişmesini istemeyen odakların maşası haline gelmiştir dedi.
     Şahin, Karabükün Eskipazar ilçesinde düzenlenen Kültür, Sanat ve Spor Festivalinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiyenin özellikle son yıllarda ekonomisinin, kalkınma hızının ve bölgedeki etkin rolüyle dikkat çekmesinin bazı odak noktaları tarafından istenmediğini söyledi.
     Bu odak noktalarının terör örgütü aracılığı ile Türkiyeye zarar vermeye çalıştıklarını ifade eden Şahin, şöyle konuştu:
     Bu odaklar bazen açık, bazen kapalı ülkemizin hızını durdurmak için faaliyetlerde bulunmaktadır. İsmini bile anmayacağım, ağzıma almayacağım terör örgütü, Türkiyenin büyümesini ve gelişmesini istemeyen odakların maşası haline gelmiştir. Bunu artık herkes görmektedir. Ülkemizin terörle mücadeleye daha çok kaynak aktarmasını, refah seviyesi için daha az para harcaması için uğraşanlar var. Türkiyeye, Doğu Anadoluya, Güney Doğuya hizmet götürüyor, yol yapıyoruz. Bu terör örgütü oradaki halkın hakkını, hukukunu korumak için yola çıkmışsa ki bazıları böyle olduğunu iddia ediyor, o zaman neden oradaki greyderleri dozerleri yakıyor- Yüksekovaya, bu devlet oradaki halkın refahı için havaalanı yapıyor, bu örgüt orada çalışan araçları yakıyor, işçileri kaçırıyor. Bu terör örgütünün o bölgenin ve Türkiyenin dostu olduğuna inanır mısınız- En büyük zararı orada yaşayan halka vermektedir. Çünkü bazı odakların maşası haline gelmiştir.
     Alınan deprem önlemleri gibi terörle mücadelede de her an tedbirli olunması gerektiğini vurgulayan Şahin, istihbarat birimlerinin Türkiyede sinek uçsa haberinin olacağını söyledi.
     Şahin, vatan toprağının her karışında devletin gücünü ve etkinliğini göstereceğini aktararak Şu anda devletimiz, hükümetimiz güvenlik güçlerimiz bu çalışma içindedir. Ama takdir edersiniz ki terör örgütü organize mücadele etmiyor. Vur-kaç taktiği yapıyor. Her alanda olduğu gibi terör örgütleriyle de en üst düzeyde mücadele edecek, engelleyecek önlemleri almayı başarmalıyız dedi.
    
     Muhabir: Ahmet Özler/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Eskipazar Kültür, Sanat ve Spor Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER