Eskişehirde Kutlu Doğum Haftası etkinliği

Eskişehirde Kutlu Doğum Haftası etkinliği


ESKİŞEHİR (A.A) - Yunusemre Kültür Sanat Sevgi ve Barışa Çağrı Derneği (YUSEV) ve Eskişehir Diyanet Mensupları Derneği (EDİMDER) Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenlendi.
     Porsuk Spor Salonunda gerçekleştirilen etkinlik, İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı. Serdar Tuncerin sunumunu yaptığı etkinlik, Reşit Muhtarın türküleri ve İstanbul Ataşehir Mimar Sinan Cami İmam Hatibi Hafız Rıza Günayın Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam etti.
     Kum sanatçısı Veysel Çelikdemirin de gösteri yaptığı programa, Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Eskişehir Girişimci Sanayiciler ve İş Adamları Derneği Başkanı Erdoğan Ercanın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.
     Etkinlikte Koçdemir, Büyükerşen ve Sakallı tarafından programın sponsorluğunu yapan firma yetkililerine üzerinde ebru sanatı bulunan tablolar hediye edildi.
     Düzenlenen etkinlik, duayla sonlandırıldı.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Eskişehirde Kutlu Doğum Haftası etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER