Eskişehirde Lider Ülke: Türkiye Yerel Yönetimler

Eskişehirde Lider Ülke: Türkiye Yerel Yönetimler 3 programı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde düzenlenecek Lider Ülke: Türkiye Yerel Yönetimler 3 programı, 17 Nisanda başlayacak.
     AK Parti Siyaset Akademisi İl Koordinatörü Neşe Karademir, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Ar-Ge Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Siyaset Akademilerinin 5 Şubat 2008 tarihinden itibaren Başbakan Recep Tayip Erdoğanın talimatlarıyla yurt genelinde talep eden il ve ilçelerde merkezi bir müfredatla başlatıldığını hatırlattı.
     Siyaset Akademilerinin parti kadrolarının donanım ve birikimlerinin artırılmasının yanı sıra her türlü görüş ve düşünceden insanların AK Parti ile tanışmasını hedeflediğini ifade eden Karademir, şunları kaydetti:
     Aynı zamanda halkımızın siyasi ve sosyal hayatının seviyesine kaliteli katkı yapma amacındadır. Eskişehir, siyasal kültürüne katkıda bulunacağına inandığımız Siyaset Akademisinin 2014 yerel seçimlerine yönelik Lider Ülke: Türkiye Yerel Yönetimler 3 programı 17 Nisanda başlayacak. Salı ve cuma günleri saat 19.00da yapılacaktır ve sekiz hafta sürecek. Bahsi geçen programda Türkiyenin seçkin akademisyen, siyasetçi ve danışmanları alanlarında sunumlar yaparak katkıda bulunacaklardır.
     AK Parti İl Ar-Ge Başkanı Çiğden Dedeoğlu da geleceğin Türkiyesinin şekillenmesinde rol almak, siyasal ve kültürel anlamda donanım sağlamak isteyenlerin, siyasi hassasiyetleri olan kent halkının programa davet etti.
     Katılım ücreti 150 lira olan programın kayıtlarının 14 Nisana kadar devam edeceği bildirildi.
    
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Eskişehirde Lider Ülke: Türkiye Yerel Yönetimler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER