Eskişehirdeki bıçaklı kavga davası

Eskişehirdeki bıçaklı kavga davası -Sokakta bir kişinin bıçakla yaralanması olayıyla ilgili tutuklanan 3 kişinin yargılanmasına başlandı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde, 11 Ocakta bir kişinin sokakta bıçakla yaralanmasıyla ilgili tutuklanan 3 kişinin yargılanmasına başlandı.
     Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu sanıklar A.O.S. (19), M.D. (19) ve O.T. (19) ile olayda yaralanan Ahmet Soner G. (28) hazır bulundu.
     Savunmasını yapan sanıklardan M.D, kavganın başladığı sırada olay yerinde olmadığını, arkadaşlarını kavga ederken görüp onların yanına gittiğinde bir anda kavgaya dahil olduğunu belirterek, yanında bulunan ve kelebek diye bilinen bıçağı birkaç kez rastgele salladığını iddia etti.
     O.T. de arkadaşlarıyla sokakta sigara içerken yan bakma meselesi yüzünden Ahmet Soner G. ile aralarında tartışma çıktığını ifade ederek, Yanımda sallama diye tabir edilen bıçak vardı. Ahmet Soner Gnin elinde de bıçak gördüm. Sonra kavga ettik. Şimdi pişmanım dedi.
     A.O.S. ise kavganın neden çıktığını hatırlamadığını dile getirerek, İstemeden oldu. Pişmanım. Soner ağabeyden özür dilerim diye konuştu.
     Ahmet Soner G, sanıkların kendisine arkasından saldırdığını ve elinde bıçak bulunmadığını öne sürdü.
     Mahkeme heyeti, sanık avukatlarının tahliye taleplerini reddederek, kavgayla ilgili güvenlik kamerası görüntülerinin tamamının izlenmesi amacıyla duruşmayı erteledi.
    
     -Olay-
    
     Hoşnudiye Mahallesi Vural Sokakta bulunan bir barda alkol aldıktan sonra buradan ayrılan A.O.S, M.D. ve O.T. ile Ahmet Soner G. arasında sokakta tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ahmet Soner G, vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralamıştı.
     Olay sonrası 3 şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alınmış ve sevk edildiği adliyede mahkemece tutuklanmıştı. M.Dye adliye önünde tepki gösteren babası, ona tekme atmıştı.
     Ahmet Soner G. ise kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavisi tamamlanarak taburcu edilmişti.
    
     Muhabir: Fatih Doğan / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirdeki bıçaklı kavga davası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER