Eskişehirdeki makaron ve kaçak tütün operasyonu

Eskişehirdeki makaron ve kaçak tütün operasyonu -1 milyon 890 bin makaron ile 575 kilogram kaçak tütün ele geçirilen operasyonda, şüphelinin yakalanma anının görüntüleri ortaya çıktı -Şüpheli H.Ç: Biz kullanıcıyız, satıcı değil


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde 1 milyon 890 bin filtreli sigara sarma kağıdı (makaron) ve 575 kilogram kaçak tütün ele geçirilen operasyonda, şüphelinin yakalanma anı polis kamerası tarafından kaydedildi.
     Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, üç ayrı adrese düzenlenen operasyonda, depo olarak kullanılan bir evde, gümrük kaçağı olduğu belirlenen 1 milyon 890 bin makaron, 575 kilogram kıyılmış kaçak tütün ele geçirilmiş, söz konusu yerde bulunan 560 sigara sarma makinesine, 35 paket pipo tütününe ve 40 paket sigara sarma kağıdına el konulmuştu.
     Operasyonda gözaltına alınan H.Ç. (39), emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasından sonra 5607 sayılı kanuna muhalefet suçundan adliyeye sevk edildi.
     Şüpheli, adliyedeki işlemlerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Bu arada, operasyon anı polis kamerasınca an be an görüntülendi.
     Görüntülerde operasyonda yakalanan kişi, polislere suçsuz olduğunu söylüyor. Görüntüde polisin, Bunlar sana mı ait- sorusunu yönelttiği şüphelinin Evet yanıtını verdiği ardından Biz kullanıcıyız, satıcı değil ifadeleri yer alıyor.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirdeki makaron ve kaçak tütün operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER