Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Eskişehirdeki İhale Soruşturması


ESKİŞEHİR (A.A) - İstanbul Adalar Belediye Başkanı Mustafa Farsakoğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına yönelik soruşturma dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşene ziyarette bulundu.
     Başkan Farsakoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada soruşturmadan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, Sayın Büyükerşenin başarıları ortadadır. Kimse onu yıldıramaz şeklinde konuştu.
    
     -Odunpazarı Belediye Başkanı Sakallıya ziyaret
    
     (Fotoğraflı)
    
     Şair Haydar Ergülen ve eleştirmen, yazar, yönetmen Vecdi Sayar Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallıyı ziyaret etti.
     Gerçekleştirilen ziyarette Haydar Ergülen ve Vecdi Sayara Odunpazarı Belediyesinin kültürel çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Sakallı, Türk Edebiyatının iki önemli ismi ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Yürütme Kurulu üyesi olarak da görev yapan Sayar ile Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunan Başkan Sakallı, projenin fırsatları hakkında da konuştu.
     Ergülen ve Sayar, Odunpazarı Belediyesinin kültür ve sanat çalışmalarını da takip ettiklerini ifade ettiler.
    
     -Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ekşiye ziyaret
    
     (Fotoğraflı)
    
     İstanbul Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Spor Salonunda düzenlenen Türkiye 16 Yaş Altı Salon Atletizm Şampiyonasında dereceye giren spor kulübü atletleri Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Süleyman Ekşiyle bir araya geldi.
     Türkiye genelinde 1500 sporcunun katılımıyla gerçekleşen şampiyonada Türkiye 6ncısı olan Raşide Altun, Türkiye 16ncısı Pelin Aktaş, Türkiye 41incisi Öznur Yıldız ve Atletizm Antrenörü Muzaffer Uçanla birlikte Ekşiye ziyarette bulundu.
     Ekşi burada yaptığı konuşmada, Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm Takımının elde ettiği başarıdan duydukları gururu dile getirerek, amatör sporlara olan desteklerinin devam edeceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER