Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Ataç, şehit anneleriyle bir araya geldi


ESKİŞEHİR (A.A) - Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, anneler günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte şehit anneleriyle bir araya geldi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre Ataç, şehit annelerinin gününü kutladığını belirterek, annelerin hakkının ödenemeyeceğini kaydetti.
     Eskişehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Özaydın ise Ataça teşekkür ederek, yaptıkları çalışmalarda her zaman kendilerine destek olduğunu bildirdi.
     Toplantı sonunda Ataç, etkinliğe katılan annelere hediyeler takdim etti.
    
     -Hemşireler Haftası için sergi açıldı
    
     Eskişehirde 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve hemşirelerin oblen, fotoğraf, rölyef ve ebru çalışmalarından oluşan sergi açıldı.
     Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sanat Galerisinde açılan sergide ESOGÜ Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile Eskişehir Hava Hastanesinde görev yapan hemşirelerin el emeği çalışmalarının yer aldığı bildirildi.
     Serginin 17 Mayısa kadar gezilebileceği belirtildi.
    
     -MHP İl Başkanı Sezerden, TÜLOMSAŞ Genel Müdürü Avcıya ziyaret
    
     Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ayhan Sezer TÜLOMSAŞ Genel Müdürü Hayri Avcıyı ziyaret etti.
     Partiden yapılan açıklamaya göre, Sezer gerçekleştirdikleri ziyaretlerin partisi için önemli olduğunu belirterek, TÜLOMSAŞın Eskişehir için ne ifade ettiğini bildiklerini kaydetti.
     Avcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sezer ve beraberindekilere TÜLOMSAŞın çalışmaları hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER