Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Odunpazarı Belediyesi Paylaşım Merkezi kış hazırlıkları


ESKİŞEHİR (A.A) - Odunpazarı Belediyesi Paylaşım Merkezi, kış sezonu hazırlıklarını tamamladı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ayakkabıdan kışlık monta kadar vatandaşların kışın ihtiyaç duyacağı birinci ve ikinci el giysileri, hazırlayan ve raflara yerleştiren Odunpazarı Belediyesi, mağaza sistemi şeklinde dizayn edilen binasında yüzlerce vatandaşı ağırlıyor.
     Vatandaşlar, sunulan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi ve Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallıya teşekkür etti.
    
     -Sosyal Yaşam Okulu çalışmalarına başladı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Tepebaşı Belediyesi çocukların yetişmesinde, zihinsel gelişiminde, sağlıklı ve dengeli beslenmenin önemiyle ilgili olarak ailelerin bilgilenmesini sağlamak amacıyla düzenlediği Sosyal Yaşam Okulu projesi toplantıları başladı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataçın katıldığı toplantıda proje kapsamında Prof. Dr. Gülcan Kınacı, Yavuz Selim İlkokulu velileriyle bir araya geldi.
     Tepebaşı Belediyesi proje kapsamında, ailelerin, çocuklarını tanıması, çocukların gelişimin desteklemesi ve velilere yönelik bilgilendirme çalışmaları devam edecek.
    
     -Odunpazarı Belediyesinden Vadişehire Spor Kompleksi
    
     (Fotoğraflı)
    
     Odunpazarı Belediyesi, Vadişehir Mahallesine 13 bin metrekarelik modern bir spor kompleksi kazandırıyor.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Odunpazarı Belediyesi tarafından bu dönem projelendirilen ve inşaatı devam eden Spor Kompleksi, başta amatör kulüpler olmak üzere 7den 70e tüm bölge halkına hizmet verecek.
     Yaklaşık 13 bin metrekare inşaat alanına sahip tesisin içerisinde 1 futbol sahası, 1 kum futbolu sahası, basketbol, voleybol, fitnes alanları, koşu parkuru, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları yer alıyor.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER