Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Beldeevlerinde kış dönemi etkinlikle başladı


ESKİŞEHİR (A.A) - Tepebaşı Belediyesinin beldeevlerinin yeni dönem kış kurslarının başlangıç etkinliği kursiyerlerin katılımıyla gerçekleşti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tepebaşı Nafiye-Hüseyin Küçükoğlu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ceylan Yavuz, yaptığı konuşmada, Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet Ataçın verdiği desteğin ve katkının çok büyük olduğunu belirterek, 15 beldeevinde binlerce kadının Milli Eğitim onaylı sertifikalı kurslara katıldığını kaydetti.
     Ataç da toplumsal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olan beldeevlerinin her geçen gün daha fazla kişiye ulaştığını vurguladı.
     Etkinlik, Hira ve Mesut Girginin seslendirdiği şarkılarla sona erdi.
    
     -Büyükşehir Belediyesinden öğrencileri Anıtkabir ziyareti
    
     (Fotoğraflı)
    
     Eskişehirdeki çeşitli okullarda eğitim gören 80 öğrenci, Büyükşehir Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen organizasyon ile Anıtkabiri ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ulu Önder Atatürkün ölümünün 74üncü yılı anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen Anıtkabir ziyaretine Eskişehirdeki 18 ilköğretim okulundan, 80 öğrenci katıldı.
     Pek çoğu Anıtkabiri ilk kez ziyaret eden öğrenciler, Atatürkün mozolesi önünde saygı duruşunda bulundu. Anıtkabir içindeki müzeleri gezerek rehberlerden bilgi alan öğrenciler, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER