Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü Fidanlık ve Tohum İşleri Daire Başkanı Aydan, ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü Fidanlık ve Tohum İşleri Daire Başkanı Fahrettin Ay, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallıyı ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Sakallı Odunpazarı Belediyesinin gerçekleştirdiği yeşil alan çalışmaları hakkında Aya bilgi verdi.
     Eskişehirde kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmayı amaçladıklarını belirten Sakallı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğünün kendilerine sağladığı destekten dolayı teşekkür etti.
     Ay ise Odunpazarı Belediyesinin yeşil alan çalışmalarının Eskişehir için büyük önem taşıdığını ve bakanlık olarak gereken her konuda destek sağlamaya hazır olduklarını bildirdi.
    
     -EYBİLDERden, Milletvekili Kocaya ziyaret
    
     Eskişehirde Yaşayan Bilecikliler Derneği (EYBİLDER) yönetim kurulu ve üyeleri, AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Kocayı ziyaret etti.
     Dernekten yapılan açıklamaya göre, EYBİLDER Başkanı Harun Çakmaklı, Kocaya dernek olarak yaptıkları faaliyetler ve hazırladıkları projeler hakkında bilgi verdi.
     Koca ise yapılan çalışmalardan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER