Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Şahbaz:

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Şahbaz: -Galatasaray maçıyla çıkışımızı sürdürmek istiyoruz -TFF Yönetim Kurulu Başkanı Demirören ve yönetim kurulu üyelerini, bugün Eskişehirde ağırlayacağız (Fotoğraflı-


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Galatasaray maçıyla çıkışımızı sürdürmek istiyoruz dedi.
     Şahbaz, Atatürk Stadında düzenlediği basın toplantısında, 6 Ekimde Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacaklarını anımsattı.
     Takımın performansının memnuniyet verici olduğunu ifade eden Şahbaz, Eskişehirspor, takım olma, takım ruhunu yaşatma anlamında çok iyi bir yolda. Geçen hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptığımız maçta da bunu gördük diye konuştu.
     Galatasaray maçı hazırlıklarının sürdüğünü açıklayan Şahbaz, şunları kaydetti:
     Galatasaray maçından üç puanla dönmeyi planlıyoruz. Hazırlıklarla ilgili bir sıkıntımız yok, iyi gidiyoruz. Cezalı futbolcumuz yok, Sezginin dışında sakat futbolcumuz söz konusu değil. Galatasaray maçından puan ya da puanlarla dönerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Galatasaray, önemli bir camia, ancak Eskişehirspor kadrosuyla puan alabilecek kapasitede. Hem futbol severleri memnun edecek iyi bir futbol sergileyeceğiz hem de maçı almaya çalışacağız.
     Şahbaz, öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ile yönetim kurulu üyelerini bugün Eskişehirde ağırlayacaklarını bildirdi.
     TFF yönetimine, yönetim kurulu toplantısı için Eskişehiri tercih etmelerinden dolayı teşekkür eden Şahbaz, Kulüp Başkanımız Halil Ünal, aynı zamanda Kulüpler Birliği Başkanı. Dolayısıyla bu toplantı, aslında bir Kulüpler Birliği, Eskişehirspor ve Futbol Federasyonu buluşması gibi de olacak ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Şahbaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER