Eti Bakır Samsun İşletmesindeki amonyak tankı

Eti Bakır Samsun İşletmesindeki amonyak tankı kapağının çökmesi -AK Parti Samsun Milletvekili Demir, kazada ölenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu


SAMSUN (A.A) - Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı, AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Eti Bakır İşletmesinde hayatını kaybeden işçilerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.
     Demir, Ak Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse ve beraberindeki partililerle birlikte ilk önce amonyak tankı kapağının çökmesi sonucu yaşamını yitiren 5 çocuk babaHüsamettin Taşsümerin Yukarı Donurlu köyünde bulunan evine taziye ziyareti gerçekleştirdi.
     Baba Süleyman Taşsümer ve diğer aile bireylerine başsağlığı dileyen Demir, daha sonra ilçenin Çay Mahallesinde, hayatını kaybeden işçilerden 4 çocuk babası Hüseyin Bayrakın evinde baba Mustafa Bayrak ve yakınlarına taziyelerini sundu.
     İş kazası sonrasında yaşanan ölüm ve yaralanmalardan dolayı üzüntülerini dile getiren Demir, ailelerin acılarını paylaştıklarını kaydetti.
     Mustafa Demir, Ölen işçilerimizin yakınlarına sabırlar, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Üzüntümüz derin, ailelerimizin acılarını gönülden paylaşıyoruz. Hepimizin temennisi böyle acılar bir daha yaşanmasın dedi.
     Demir, daha sonra kazanın yaşandığı Eti Bakır İşletmesine giderek olay yerinde incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.
    
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Eti Bakır Samsun İşletmesindeki amonyak tankı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER