ETİK Başkan Yardımcısı Bülent Tercan ÇEŞTOB

ETİK Başkan Yardımcısı Bülent Tercan ÇEŞTOB başkanlığına aday oldu


İZMİR (A.A) - Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkan Yardımcısı Bülent Tercan, Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
     Tercan, yaptığı yazılı açıklamada, 6 Haziran Çarşamba günü Pırıl Otelde gerçekleştirilecek genel kurulda başkanlığa aday olduğunu, Çeşmenin turizmde hak ettiği payı alıp, 12 ay turist gelen, sürdürülebilir turizme sahip bir beldeye dönmesi için dün olduğu gibi bundan sonra da elinden gelen her şeyi yapacağını belirtti.
     Mevcut başkan Veysi Öncelin ÇEŞTOBun Onursal Başkanı olması için önerge vereceğini bildiren Tercan, açıklamada şu ifadelere yer verdi:
     İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) ile işbirliği içerisinde tüm üyelerimizle SWOT analizi yapacağız. Güçlü, zayıf taraflarımızı, fırsatları, tehditleri ortağa koyacağız. ÇEŞTOBda ortak akılla hareket etmek için, katılımcı bir yönetim anlayışıyla çalışan çeşitli komisyonlar kuracağız. ÇEŞTOB olarak Çeşmenin satış ve pazarlamasını bir bütün halinde, tek bir yürek, tek bir sesle yapacağız. Çeşmenin sahip olduğu tarihi değerlerin ortaya çıkartılıp, daha fazla ziyaretçi almalarını sağlayacağız. Surf, kite surf, dalış turizminin gelişmesi için özel çaba harcayıp bunlarla ilgili extreme sporlar fuarlarına katılacağız. Çeşmeyi fuarlarda daha büyük standlarla temsil edeceğiz. Fam tripler, yurt içi ve yurt dışında workshoplara daha fazla ağırlık vereceğiz.
     Çeşme ile aynı havaalanını (TAV İzmir) paylaştığımız komşu turizm ilçeleri Seferihisar, Özdere, Pamucak, Kuşadası ve İzmir ile işbirliğini geliştireceğiz. Kuşadasına gelip de Çeşmeye gelmeyen tur operatörlerini Çeşmeyi de ziyaret etme konusunda razı edeceğiz. Sun Express Havayolları ile ilişkileri geliştireceğiz, Sun Expressin direkt uçuş yaptığı şehirlerle Çeşme arasında köprüler kurup tanıtacağız, tanıttıkça daha çok turist ağırlayacağız.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber ETİK Başkan Yardımcısı Bülent Tercan ÇEŞTOB Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER