Etimesgutdaki askeri havaalanı ve tesislerinin Ispartaya

Etimesgutdaki askeri havaalanı ve tesislerinin Ispartaya taşınması -AK Parti Isparta Milletvekili Bilgiç: -Isparta kamuoyu net bir şekilde bilsin ki Kara Havacılık Okulu lojmanları Ispartaya yapılacaktır


ISPARTA (A.A) - AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Etimesgutdaki Askeri Havaalanı ve tesislerinin Ispartaya taşınması ile ilgili, Isparta kamuoyu net bir şekilde bilsin ki Kara Havacılık Okulu lojmanları Ispartaya yapılacaktır dedi.
     Bilgiç, yazılı açıklamasında, Kara Havacılık Okulu yapım işinin devam ettiğini ve herhangi bir aksama olmaması durumunda 2,5 yıl gibi bir sürede tamamlanacağını belirtti. Kara Havacılık Okulunda görev yapacak rütbeli ve idari personel için Ispartaya lojman yapılacağını hatırlatan Bilgiç, lojmanların Burdura yapılabileceği gibi bazı haber ve açıklamaların vatandaşların kafasını karıştırdığını hatırlattı.
     Bilgiç, açıklamasında, Burdurlular lojmanların illerine yapılmasını isterler. Ancak Isparta kamuoyu net bir şekilde bilsin ki Kara Havacılık Okulu Lojmanları Ispartaya yapılacaktır. Bu konuda Milli Savunma Bakanlığı yer tespit çalışmalarını sürdürmektedir. Lojmanların Burdura yapılacağı iddiaları tamamen gerçek dışıdır dedi.
     Ispartaya hizmetlerin artarak devam ettiğini ifade eden Bilgiç, Kara Havacılık Okulu lojmanları ve beraberinde oluşacak sektörlerin Ispartaya çok önemli katkılar sağlayacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Etimesgutdaki askeri havaalanı ve tesislerinin Ispartaya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER