Evde bakım hizmeti alan 8 çocuk

Evde bakım hizmeti alan 8 çocuk sünnet ettirildi


BURSA (A.A) - Bursada evde bakım hizmeti alan 8 çocuk, Büyükşehir Belediyesi, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Dörtçelik Çocuk Hastanesi iş birliğiyle sünnet ettirildi.
     Büyükşehir Belediye Başkanvekili Muhsin Özlükurt, Merinos tarihi tren istasyonundaki törende, Büyükşehir Belediyesinin sürdürdüğü sosyal hizmetlerle ilgili bilgiler verdi.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepenin sadece Bursada değil, Balkanlardaki çalışmalarıyla da sosyal hizmetlere katkılar sağladığını, bu amaçla yurt dışında bulunduğunu ve davete iştirak edemediğini ifade eden Özlükurt, Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür faaliyetlere ayrı bir önem veriyoruz. Sünnet merasimlerini, kültürümüzün, örf ve adetlerimizin vazgeçilmez ögeleri olarak görüyoruz dedi.
     İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan da yürüttükleri sosyal projelere Büyükşehir Belediyesinin her zaman destek olduğunu ve tüm taleplerin yerine getirildiğini belirtti. Akan, şöyle dedi:
     Modern hastaneler ve teknolojik donanımın evde yatalak durumda olan hastalara faydası yok. Bizzat hizmetin ayağa götürülmesi gerekiyor. Burada da o yapılıyor. Evde yatalak durumda olan 8 çocuğumuz sünnet ettiriliyor. O nedenle bu tür hizmetler bizim için çok büyük değer arz ediyor.
     Konuşmaların ardından 8 çocuk törenle sünnet edildi.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Evde bakım hizmeti alan 8 çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER