Evlilik ve Ev Tekstili Fuarı kapılarını

Evlilik ve Ev Tekstili Fuarı kapılarını açtı


ANKARA (A.A) - Ankaranın ilk Evlilik ve Ev Tekstili Fuarı açıldı.
     Evlilik ve Ev Tekstili Fuarı ATO Congresiumda düzenlenen törenle açıldı. Evliliğe hazırlanan çiftlerin bir çok ihtiyacını bulabileceği fuar 10 Mart Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.
     Fuarın açılışında konuşan Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, ATO Congresiumun artık düzenlenen fuarlar için küçük geldiğini belirterek, İlgili kurum ve kuruluşlar ile Esenboğada yeni bir fuar alanı yapıyoruz. 3 milyon 800 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek diye konuştu.
     Messe Stuttgart Ares Fuarcılık Genel Müdürü Hakan Gençoğlu, söz konusu fuarı Ankara da ilk defa düzenlendiklerini ve fuarda 87 stand açıldığını söyledi. 10 Marta kadar açık kalacak fuara yaklaşık 12 bin ziyaretçi beklediklerini ifade eden Gençoğlu, fuarın ilk günündeki ilginin beklentilerini aştığını kaydetti.
     Evlenecek çiftlerin fuarda bir çok ihtiyacını karşılayabileceklerini anlatan Gençoğlu, Evlenecek çiftler, gelinlikten damatlığa, ayakkabıdan düğün davetiyesine, organizasyon firmalarından düğün mekanlarına kadar her şeyi bir arada bulabilecek ve özel imkanlardan faydalanabilecekler değerlendirmesinde bulundu.
    
     -Remziye Öztoprak-
    
     Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 22. Dönem Ankara Milletvekili Remziye Öztoprak da, fuara gelinlik tasarımı yapan Cocon Wedding firması ile katıldığını söyledi.
     Öztoprak, söz konusu fuarın Ankara için önemli olduğuna dikkati çekerek, Fuar, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde de açık olacak. Bütün kadınların dünya kadınları günü kutlu olsun. Fuar boyunca gelinlikleri yarı fiyatlarına satacağız ifadesini kullandı.
     Öte yandan fuarda ziyaretçilere mini bir defile düzenlendi.
    
     Muhabir: Necip Fazıl Çelik
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber Evlilik ve Ev Tekstili Fuarı kapılarını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER