Ezineden kısa kısa

Ezineden kısa kısa -Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Eliuz, Ezinede


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Kenan Eliuz, Çanakkale Devlet Hastanesi personeliyle kısa zaman sonra hizmete girmesi planlanan 100 yataklı Ezine Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.
     Ezine Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Hamitoğlu, İdari İşler Müdürü Hayrettin Özbaş ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Selahattin Keleş, Eliuza çalışmalar hakkında bilgi verdi.
     Eliuz, burada yaptığı açıklamada, hastanenin yaklaşık 1-2 ay gibi bir sürede hizmete girmesinin planlandığını belirtti. Görevlendirmelerde sorun yaşamamak için Çanakkale Devlet Hastanesi personeliyle ziyarette bulunduklarını ifade eden Eliuz, şunları kaydetti:
     Personelimize burayı gezdirmek ve tanıtmak amacıyla böyle bir program gerçekleştirdik. Arkadaşlarımız bu ziyaret sonunda ileride görev yapabilecekleri olan hastanemiz hakkında daha detaylı bilgi alma şansını bulmuş oldu. Personelimizin buradan olumlu düşüncelerle ayrıldığı kanaatindeyim. 24 saat esasına göre hizmet verecek olan hastanemizde, hiçbir sorun yaşanmaması, Ezine, Bayramiç, Ayvacık, Bozcaada ve Küçükkuyu bölgesinden hiçbir vatandaşımızın hiçbir gerekçeyle başka hastaneye gitmemesi adına bütün çalışmalarımızı büyük bir titizlik ve gayret içerisinde gerçekleştiriyoruz. Hastanemizin bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.
     Eliuzun ziyaretine, Tıbbi Hizmetler Başkanı İsmail Temiz, Çanakkale Devlet Hastanesi Başhekimi Nazir Çoban ve hastane yöneticisi Hakan Çetin, Kamu Hastaneleri Birliği uzmanları, Çanakkale Devlet Hastanesinde görevli doktor ve hemşirelerden oluşan yaklaşık 50 kişi eşlik etti.
    
     -Kan bağışı kampanyası-
    
     Türk Kızılayı Ezine Şubesi ve Kızılay Çanakkale Kan Merkezince Kan Acil Değil Sürekli Bir İhtiyaçtır sloganıyla düzenlenen kampanyada, 46 ünite kan bağışında bulunuldu.
     Ezine Şube Başkanı Birol Güngördü, yaptığı açıklamada, vatandaşların kampanyaya yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.
     Kampanyada, 46 ünite kan bağışında bulunulduğunu ifade eden Güngördü, Özellikle kış aylarında kan bağışına çok ihtiyaç duyulduğu bir dönemde bu rakam bizler için sevindirici oldu. Kan bağışında bulunan vatandaşlarımıza şükran ve teşekkürlerimizi sunuyorum. Bu organizasyonlarımızı sık sık tekrarlamayı istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Birol Güngördü / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Ezineden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER