Fatih Projesi

Fatih Projesi -Milli Eğitim Bakanlığının Fatih Projesi kapsamında Çorumdaki 3 okulda 763 öğrenci ve öğretmene tablet bilgisayar dağıtıldı


ÇORUM (A.A) - Milli Eğitim Bakanlığının Fatih Projesi kapsamında Çorumdaki 3 okulda 763 öğrenci ve öğretmene tablet bilgisayar dağıtıldı.
     Proje doğrultusunda merkez Anadolu Lisesinde, Vali Sabri Başköy, Vali Yardımcısı Sait Topoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ve İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girginin katılımıyla, öğretmen ve öğrencilere tablet bilgisayar dağıtımı yapıldı.
     Okulun konferans salonunda düzenlenen törende konuşan Vali Başköy, gelişen ve bilimsel anlamda her geçen gün farklılaşan dünyada, gençlerin geleceğin çok başarılı beyinleri olacağını söyledi.
     Milli Eğitim Bakanlığının Fatih Projesi ile Türkiyenin gelişimine katkı sağlayacağına inandığını ifade eden Başköy, Dünyada etkileşimli teknolojiyi kullanan ve öğrencisine sunan çok az ülke bulunuyor. Biz de onlardan biriyiz artık. Çünkü bu ülkenin geleceğini sizin gibi genç, iyi yetişmiş, güvenli ve bilimsel anlamda dünyanın bütün gelişmelerini edinmenizi ve buna katkı koyacak zenginleşmiş bir kimlikle sağlamanızı istiyoruz diye konuştu.
     Öğrenci velilerine de seslenen Vali Başköy, Anne ve babalar da artık teknoloji kullanmalı. Aksi halde çocuklarıyla aralarında iletişim kopukluğu oluyor. Fatih Projesi, teknolojik anlamda farkındalığın ispatıdır dedi.
     Konuşmaların ardından Vali Başköy ve beraberindekiler tarafından öğrenci ve öğretmenlere tablet bilgisayar dağıtımı yapıldı.
     Kentte 3 okulda 763 öğrenci ve öğretmene tablet bilgisayar dağıtıldığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Gazi Nogay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER