Bisiklet

Bisiklet -Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Gül: -Kurulduğu günden beri başarılı faaliyetlerde bulunan bisiklet takımımız, Çorumun adını kazandıkları başarılarla duyurmaya devam ediyor


ÇORUM (A.A) - Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül, Kurulduğu günden beri başarılı faaliyetlerde bulunan bisiklet takımımız, Çorumun adını kazandıkları başarılarla duyurmaya devam ediyor dedi.
     Gül, yaptığı yazılı açıklamada, 2011 ve 2012 yılında Türkiye şampiyonu olan Çorum Belediyespor Kulübü Bisiklet Takımının, Mersinde düzenlenen yarışlarda takım halinde bir başarıya daha imza attıklarını belirtti.
     Takım halinde 1. olan sporcuları yürekten kutladığını ifade eden Gül, Kurulduğu günden beri başarılı faaliyetlerde bulunan bisiklet takımımız, Çorumun adını kazandıkları başarılarla duyurmaya devam ediyor. Şu anda Türkiyenin en önemli bisiklet takımları arasında yer alıyoruz. Tüm sporcu kardeşlerimizi kutluyorum. İnşallah sporcularımızın başarıları artarak devam edecektir dedi.
     Gül, Çorum Belediyesporun futbolda başlattığı başarılı çıkışını güreş, judo, bisiklet, boks, gibi diğer branşlarda da devam ettirdiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER