FEDEK, BEÜde seminer düzenledi

FEDEK, BEÜde seminer düzenledi


BİTLİS (A.A) - Bitlis Eren Üniversitesinde (BEÜ), Fen-Edebiyat Dil-Tarih ve Coğrafya Fakülteleri Öğretim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneğince (FEDEK), öğretim üyelerine akreditasyon semineri verildi.
     Seminerde konuşan Rektör Prof. Dr. Mahmut Doğru, kalite konusunda geçen yıl başlattıkları çalışmaların, bu yıl da hızla devam edeceğini söyledi.
     İyi bir netice alarak bu uygulamayı sürdürmek istediklerini ifade eden Doğru, "Prof. Dr. Sadullah Sakallıoğlunun vereceği bilgilerle başlangıcımızı en iyi şekilde yapacağımız. Kendisine buraya geldiği için teşekkür ediyorum" dedi.
     FEDEK Yönetim Kurulu Üyesi ve Çukurova Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadullah Sakallıoğlu ise, FEDEK ile fen edebiyat fakültelerin bölümlerinde eğitim-öğretim, araştırma ve topluma verilen hizmetleri ilerletmeyi amaçladıklarını belirtti.
     Daha iyi eğitilmiş, niteliği yükseltilmiş bireyler yetiştirerek, toplumun refahının ileri götürülmesini hedeflediklerini bildiren Sakallıoğlu, FEDEKin işleyişi hakkında bilgi verdi.
     Ardından Doğru, Sakallıoğluna plaket verdi.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber FEDEK, BEÜde seminer düzenledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER