Fen İşleri Daire Başkanı Sülü:

Fen İşleri Daire Başkanı Sülü: -Trafik ışıkları can ve mal güvenliğini sağlıyor


GAZİANTEP (A.A) - Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Hüseyin Sülü, trafik ışıklarının can ve mal güvenliğini sağladığını bildirdi.
     Sülü, yaptığı yazılı açıklamada, belediyenin sorumluluk alanı içerisinde yapılan alt ve üst yapı çalışmaları esnasında, sürücülerle yayalardan trafik ışıklarına uymalarını istedi.
     Alt ve üst çalışmalar esnasında, belirli güzergahlara yerleştirilen kuka, reflektör ve şerit gibi uygulamalarla can ve mal emniyetiyle ilgili bütün önlemlerin alındığını ifade eden Sülü, şunları kaydetti:
     Vatandaşlarımızdan şehir içerisinde yapılan bu çalışmalar sırasında uygulanan işaretlere dikkat etmelerini rica ediyoruz. Can ve mal güvenliğini korumak amacıyla yapılan bu çalışmalara uyulmaması üzücü sonuçlara yol açacağı gibi bu işaretlere uyulmaması, milli servetimizin bir parçası olan bu kamu mallarına zarar verilmesi cezai işlem gerektirmektedir.
     Sülü, Gaziantep genelinde altyapı kuruluşlarınca, altyapı, bakım, onarım ve yatırım çalışmalarının yürütüleceği kesimlerde, trafiğin düzenli ve güvenli bir şekilde seyrini sağlamak amacıyla yapılması gerekli yatay ve düşey işaretlemelerle ilgili alınabilecek her türlü önlemin denetleme ekibi, tarafından alındığını aktardı.
     Vatandaşlardan gelen talep ve istekler doğrultusunda denetimlerin devam ettiğini ve gerekli cezai işlemlerin uygulandığını belirten Sülü, Trafik ışıkları can ve mal güvenliğini sağlıyor değerlendirmesinde bulundu.
     Bu arada Sülü, vatandaşların, çalışmalar esnasında çeşitli yerlere yerleştirilen işaretlerle ilgili şikayet ve taleplerini, Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde yer alan Alt Yapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) ait 211 12 00/1705-1755 numaralı telefonlarla iletebileceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Fen İşleri Daire Başkanı Sülü: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER