FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası -Tarbesi deplasmanda 77-71 yenen Mersin Büyükşehir Belediyesinde sevinç yaşanıyor -Kulüp Başkanı Özcan: Bizim için buruk bir sevinç oldu. Çünkü ilk maçtaki 12 sayılık farkı geçmek istiyorduk


MERSİN (A.A) - FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (C) Grubunda deplasmanda Tarbesi 77-71 yenen Mersin Büyükşehir Belediyesinde sevinç yaşanıyor.
     Mersin Büyükşehir Belediyesi Kulüp Başkanı Mehmet Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6 sayılık farkla geçtikleri rakiplerine ilk mağlubiyeti tattırdıklarını söyledi.
     C Grubunda averajla ikinci sıraya yerleştiklerini ifade eden Özcan, şöyle devam etti:
     Oyuncularımız galibiyet için maça çıktı ve başarılı oldu. Ama bizim için buruk bir sevinç. Çünkü ilk maçtaki 12 sayılık farkı geçmek istiyorduk. Aslında iyi mücadele ettik. Bu hedefi yakalayabilirdik. Ama maçın sonunda hakemlerin yanlış kararları nedeniyle istediğimiz farkı yakalayamadık. Dolayısıyla grup birincisi olabilmemiz için önümüzdeki 2 hafta maçı kazanıp, rakibimizin bir maç kaybetmesini bekleyeceğiz.
     Özcan, teknik heyetin ve oyuncuların gösterdiği yükselen performanstan memnun olduklarını dile getirerek, Takımımızın oyuncuları çok geç bir araya geldi. Bu yüzünden yeterli antrenman yapma imkanı bulamamıştık. Zaman içerisinde bu eksikliğimizi giderip, takımımız hem Avrupada hem de ligde iyi yerlere geleceğiz dedi.
     İlerleyen haftalarda yapılacak maçlarda daha iyi performans göstereceklerine inandığını anlatan Özcan, Bilindiği gibi ülkemiz ve bölgemiz çeşitli sıkıntıların yaşandığı süreçten geçiyor. Biz de Avrupada aldığımız bu galibiyeti, Türkiyenin her köşesindeki insanlarımıza armağan ediyoruz. Bu galibiyetimiz milli duyguları yaşayan insanlarımıza bir nebze olsun sevinç yaşatabildiyse, ne mutlu bize diye konuştu.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber FIBA Kadınlar Avrupa Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER