FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına doğru -Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: "Bu organizasyona Trabzon halkı gerekli ilgiyi gösterecektir"


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 21 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında Trabzonun da ev sahipliğini yapacağı FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına Trabzon halkının gerekli ilgiyi göstereceğine inandığını söyledi.
     Gümrükçüoğlu, Türkiyenin karşılaşmalarını Trabzonda yapacağını ifade ederek, "23-30 Temmuz 2011de Trabzonda yapılan Avrupa Gençlik Olimpiyatlarında çok güzel bir ev sahipliği yaptık. Trabzon halkı, aynı şekilde FIFA 20 Yaş Altı Futbol Şampiyonasında da milli takımlarının en iyi şekilde ağırlayacak ve gerekli ilgiyi göstereceklerdir" dedi.
     Sanatın ve sporun başkenti olan Trabzonun dev bir organizasyon daha ev sahipliği yapacağını vurgulayan Gümrükçüoğlu, şöyle devam etti:
     "Ülkemizin ev sahipliğinde yapılacak organizasyonda maçlar Trabzonumuz ile birlikte 7 kentte oynanacak. Bu müsabakada yeteneklerini sergileyecek olan 20 yaş altı uluslararası futbolcular belki bir dönem sonra dünyanın en iyi futbolcuları olacaklar. Şampiyona, Dünya Futbol Şampiyonasının ardından yapılan en büyük etkinlik. 21 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek müsabakalara Trabzonun yanında Rize, Gaziantep, Bursa, Kayseri, Antalya ve İstanbul ev sahipliği yapacak. Ayrıca bir yarı final maçı da şehrimizde oynanacak. Bu vesileyle hemşehrilerimizin gelecek olan takımlara kültürümüzü, sanatımızı, tabii güzelliklerimizi gösterip şehrimizi tanırken hem de gerekli ilgiyi göstereceklerine inanarak, bu güzel spor şenliğini tüm halkımızı davet ediyorum."
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER