FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına doğru -E Grubundaki takımlardan Şili ve İngilterenin temsilcileri, Akdeniz Üniversitesi Stadyumunu gezdi


ANTALYA (A.A) - Türkiyede 21 Haziran-13 Temmuzda düzenlenecek FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasında E Grubunda mücadele edecek takımlardan Şili ve İngilterenin temsilcileri, karşılaşmalarını oynayacakları Akdeniz Üniversitesi Stadyumunu gezdi.
     Grup maçlarını Antalyada yapacak Şili ve İngiltere takımlarının temsilcileri, FIFA Sorumlusu Tracy Lu Ting, Türkiye Futbol Federasyonundan Aslıhan Karaman, Medical Park Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Emin Altıner ve Antalya sorumlusu Alper Döğmen ile Akdeniz Üniversitesi Stadyumunda incelemelerde bulundu.
     Takım yetkilileri, stadın içi ve soyunma odalarını gezdi, fotoğraf ve görüntü çekti.
     Heyette bulunan İngiltere Milli Takım Seyahat ve Konaklama Sorumlusu Helen Scott, gazetecilere yaptığı açıklamada, Akdeniz Üniversitesi Stadyumunu güzel bulduklarını, Antalyanın şampiyonaya hazır olduğunu söyledi.
     Scott, Türkiyedeki tatilcilerin ve sporcu ailelerinin maçlara ilgi göstereceğini kaydetti.
     Daha sonra Medical Park Antalyaspor yönetimi adına heyettekilere hediyeler sunuldu. Heyet, incelemelerin ardından stattan ayrıldı.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER