Filipinlerin Ankara Büyükelçisi Alarilla, Kocaelide

Filipinlerin Ankara Büyükelçisi Alarilla, Kocaelide -Büyükelçisi Alarilla: "Türkiye ile sanayi, yatırım ve kültürel bazda iş birliği yaparak, ilişkilerimizi geliştirmek istiyoruz"


KOCAELİ (A.A) - Filipinlerin Ankara Büyükelçisi Marilyn Alarilla, Türkiye ile sanayi, yatırım ve kültürel alandaki iş birliğini geliştirmek istediklerini söyledi.
     Kocaeli Valisi Ercan Topacayı ziyaret eden Alarilla, burada yaptığı konuşmada, kentin yatırım açısından çok zengin bir profile sahip olduğunu söyledi.
     Alarilla, Filipinlerin de diğer ülkeler gibi gelişen bir ülke olduğuna dikkati çeken Alarilla, "Türkiye ile sanayi, yatırım ve kültürel bazda iş birliği yaparak, ilişkilerimizi geliştirmek istiyoruz" diye konuştu.
     Vali Topaca da görüşmede, iki ülke arasında iş birliği yapılabilecek alanlar hakkında değerlendirme yaptıklarını belirtti.
     Kocaelide çok ciddi bir potansiyelin bulunduğunu anlatan Topaca, "İş adamlarımızın orada faaliyetler yürüttüğünü biliyoruz ancak istenilen seviyede değil. İnşallah önümüzdeki dönemde karşılıklı iletişim ve ticaret potansiyeli daha da aratacaktır" ifadesini kullandı.
     Vali Topaca, konuşmaların ardından, Alarillaya vazo hediye etti.
    
     Muhabir: Şengül Oymak
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Filipinlerin Ankara Büyükelçisi Alarilla, Kocaelide Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER